keskiviikko 4. tammikuuta 2017

Peruskosmetiikkasuosikit Eco Cosmeticsilta

Talvi on tullut ja sen tietää sähköisistä hiuksista, rohtuneista huulista ja käsien iho-ongelmista. Vaan eipä enää! Käsisaippuan ja voiteen vaihtamisella olen saanut käteni pehmeiksi ja huuleni ovat pusuttelukunnossa pakkaskelilläkin! Sain jonkun aikaa sitten GreenDealista kestovaippapyykille testiin Ecodoon hajusteettoman Respect-pyykinpesuaineen "Vihreästi puhdasta pyykkiä". Samassa paketissa oli mukana myös pari EcoCert-sertifioitua Eco Cosmetics -suosikkia.


Aivan ensimmäiseksi ihastuin Eco Cosmetics -huulivoiteeseen! Luonnollisen hentoinen tuoksu, miellyttävän kevyt koostumus ja mikä parasta: tämä korjasi rohtuneet huulet kertaheitolla! Kaakaovoi, sheavoi ja luomu oliiviöljy kosteuttavat ja hoitavat huulia. Ensimmäistä kertaa miesmuistiin minun huuleni ovat huulipunakunnossa talvipakkasilla, aivan uskomatonta! Tuote on Ecocert-sertifioitu ja sopii kaikkien huulille. Näitä kannattaakin samaan pakettiin klikata heti muutama ylimääräinen ja haastaa huulirasva-addiktit kaverit kokeilemaan kerrankin toimivaa huulirasvaa.


Vauhtiveikko sai testiin Eco Cosmeticsin lasten shampoo & kylpygeelin. Ecocert-sertifioitu tuote on suunniteltu lasten herkän ihon tarpeet huomioiden. Kylpygeelissä on mieto, miellyttävän raikas hedelmäinen tuoksumaailma ja käteen sopiva pakkauskoko. Erityisesti olen pitänyt tuotteen geelimäisestä koostumuksesta! Tätä on helppo annostella eikä kylpygeeliä valu hukkaan, vaikka pullo kaatuisikin kesken kaiken. Meillä tämä pullo napataan mukaan myös uimahallireissulle. Suihkuosastolle ei tarvi huolehtia pulloja ja purnukoita, vaan yhdellä tuotteella pesen paitsi Vauhtiveikon päästä varpaisiin myös omat hiukseni!


Black Friday -tilauksen yhteyteen klikkasin itselleni käsivoiteen. Eco Cosmeticsin käsivoide on talvikauden erinomainen peruskosteuttaja! Tähän ihastuvat paitsi toimistotyöntekijät myös intohimoiset käsityön harrastajat, sillä voide imeytyy nopeasti eikä jätä iholle kalvoa. Myös taaperon kanssa puuhatessa olen osannut arvostaa sitä, että kädet eivät jää rasvatun tuntoisiksi voiteen levityksen jälkeen! Tuoksumaailma soveltuu myös miehille ja on aika mieto. Tuubi on reilun kokoinen ja tuote on todella riittoisa jatkuvasti käytettynäkin! Käsivoidefanaatikko ihastui!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti